Terrakotta, a fürdőszobák elkötelezett rajongója

25 év egy családi vállalkozásban önmagában nem garantálja a sikert és a fejlődést egy szakterületen. Ahhoz, mi jól tudjuk, egy kicsit többre van szükség. Mi úgy gondoljuk, hogy a fürdőszobák, konyhák, a kül- és beltéri burkolatok és ezek stílusirányzatai rohamos fejlődésnek indultak az elmúlt 20-25 évben, és aki mindezt figyelemmel akarja követni, annak napi szinten akad tanulnivalója.

Mi nem tétlenkedtünk, és képesek voltunk felvenni azt a száguldó ritmust, ami jelenleg a szakterületünkön jellemző. Nem csak alapfelszereltséget, hanem speciális kiegészítőket is biztosítunk a burkolatok, csaptelepek és segédanyagok terén. Így naprakész tudással fogadjuk érdeklődőinket három magyarországi üzletünkben: Ajkán, Zircen és Székesfehérvárott.

A 3D látványtervek ma már sokat segítenek a dizájn és a stíluselemek kombinálásában. Éppen ezért vásárlóink számára is szívesen elkészítjük ezeket konkrét elképzeléseik szemléltetésére. A vizes helyiségek, a bútorok, burkolatok kiválasztásánál és a komplett lakberendezési döntések meghozatalánál úgy tapasztaljuk, hogy látogatóink számára a személyes megtekintés jelenti az igazi bizonyosságot.

Azok, akik ellátogatnak hozzánk, személyre szabott tervezésben vehetnek részt, és mindenre kiterjedő összehasonlítást végezhetnek egy igazán széles termékpalettán. Mi nem csak cikkszámokat és kódokat javaslunk, hanem hiszünk abban, hogy a hangulatnak, a színeknek, a fényeknek, az anyagoknak és természetesen a praktikumnak is összhangban kell lennie. Persze csak akkor, ha a pénzünkért cserébe az átlagosnál jobb eredményt szeretnénk hazavinni az otthonunkba…

Legyen szó felújításról, építkezésről, vagy egy régi zuhanykabin cseréjéről, ugyanolyan fontos, hogy az új tárgy, az új dizájn zökkenőmentesen simuljon bele az összképbe. Nem kell feltétlenül vagyonokat költeni az ideális eredmény eléréséhez, különösen, ha elsőre a megfelelő forrásból értesülünk a legújabb trendekről és a legmodernebb megoldásokról.

A mi feladatunk az, hogy érdeklődőink és vásárlóink egy átfogó képet kapjanak a lehetőségeikről, 25 év szakmai tapasztalunk által megbizonyosodjanak a minőségi különbségekről. És teljes magabiztossággal távozzanak üzleteinkből, tudván, hogy a modern burkolatok, a fürdők, a konyha megvalósításához igazi segítséget találtak és hosszú távon is jó kezekben lesznek!

Várunk mindenkit szeretettel az üzleteinkben!

.